Intocht Sinterklaas 12 november Rijnkade

Sinterklaasintocht in Arnhem: Feest voor jong en oud op 12 november!

Op zondag 12 november is het weer zover: Sinterklaas komt aan in Arnhem! De Sint en zijn Pieten meren om 12:00 uur aan op de Rijnkade, waarna ze een feestelijke tocht door de binnenstad maken. Van 12:00 tot 16:00 uur is er van alles te beleven in het centrum van Arnhem, dus mis deze magische dag niet!

Vanaf het moment dat Sinterklaas voet aan wal zet, worden de straten van Arnhem gevuld met vrolijke muziek, pepernoten en blije kinderen. De intocht is niet alleen voor de kleintjes, maar ook voor ouders en grootouders een gezellige middag om samen van te genieten. De stoet trekt door de binnenstad, en onderweg worden er volop lekkernijen uitgedeeld door de Pieten. Het Korenkwartier speelt zoals altijd een centrale rol in dit feestelijke evenement, met diverse leuke activiteiten en verrassingen.

De winkeliers in het Korenkwartier zorgen ervoor dat de sfeer extra feestelijk is. Denk aan speciale aanbiedingen, workshops en leuke acties om je bezoek nog leuker te maken. Terwijl Sinterklaas zijn weg door de stad vervolgt, kunnen bezoekers in het Korenkwartier genieten van de gezellige ambiance en zich voorbereiden op het naderende Sinterklaasfeest.

Of je nu met je kinderen komt voor het spektakel of gewoon wilt genieten van de feestvreugde in de stad, de Sinterklaasintocht is hét evenement om te beleven op 12 november. Zorg dat je op tijd bent, zodat je niks mist van dit grootse feest!

Praktische informatie:

  • Datum: 12 november 2024
  • Tijd: 12:00 – 16:00 uur
  • Locatie: Rijnkade en binnenstad Arnhem

Kom gezellig langs en vier de aankomst van Sinterklaas samen met de hele stad! Meer info https://sinterklaas-arnhem.nl/