Winter in Arnhem en de grootste kerstmarkt van het Oosten!

Winter Arnhem – 9 december 2016 t/m 15 januari 2017

Deze winter wordt het hart van Arnhem omgetoverd tot een magisch winterlandschap, geïnspireerd door het groen van de Veluwe. Naast sfeervolle verlichting, sneeuwpoppen en feestelijke kerstdecoraties, speelt het Veluwse groen een centrale rol in de aankleding van de binnenstad. Bezoekers worden langs pleinen en straten geleid door Veluwse bomen en planten, terwijl ze genieten van een afwisselend programma vol bijzondere evenementen, concerten, voorstellingen en activiteiten die plaatsvinden van 9 december 2016 t/m 15 januari 2017.

Groen is een belangrijk element in Arnhem en wordt tijdens Winter Arnhem extra in de schijnwerpers gezet. Waar Arnhem normaal omringd wordt door de Veluwe, brengt Winter Arnhem het groene karakter van de Veluwe naar de binnenstad. De natuur van de Veluwe komt tot leven in de stad met bomen, winterbloemen en zitplekken van boomstammen, verspreid over vijf groene oases. Op deze locaties kun je genieten van activiteiten zoals houtsnijwerk, muziekoptredens en straattheater.

Een greep uit het programma van Winter Arnhem:

  • Jansplaats Schaatsbaan (t/m 15 jan): Schaats de hele winter lang in hartje Arnhem.
  • Grootste Kerstmarkt van het Oosten (18 dec): Ontdek feestelijke aanbiedingen en vind de perfecte cadeaus op de grootste kerstmarkt van het oosten, verspreid door de binnenstad van Arnhem.
  • Arnhem TOP2000 (17 t/m 23 dec): Arnhem viert de zesde editie van de TOP2000 met een week vol evenementen rondom de 2000 beste popliedjes aller tijden.
  • Kerstgala Introdans (26 t/m 28 dec): Geniet van een exclusief en sfeervol dansprogramma van Introdans, speciaal samengesteld voor de feestdagen.

Voor een volledig overzicht van alle winterse activiteiten, kijk op www.winterarnhem.nl.